NLFR
MONDHIGIËNE > HERBACOOL > Herbacool

Tongschraper

Tongschraper

CNK 2167-252

Verwijdert tongbeslag
Zorgt voor een frisse adem

Waarvoor dient een tongschraper?

Met een tongschraper verwijder je tongbeslag. Tongbeslag is een mengsel van voedselresten, speeksel en bacteriën die zich met plezier nestelen in de vele en diepe groeven die zich in de tong bevinden. Je tong schrapen is dus naast het tanden poetsen en het flossen een belangrijke methode om je mond proper te houden.

Waarom een tongschraper gebruiken?

Tongbeslag kan oorzaak zijn van een slechte adem, dit naast andere mogelijke oorzaken (roken, overmatig alcoholgebruik, sterk gekruide voeding, slechte spijsvertering, ...). Maar veelal wordt een slechte adem veroorzaakt door een slechte mondhygiëne.

Door de tong 1 à 2 maal per dag met de tongschraper te reinigen vermindert men de vorming van tandplak, wat uiteraard ook belangrijk is om cariës en tandsteenvorming te voorkomen.

Bij gebruik van een tongschraper heeft men ook een veel frisser en aangenamer gevoel in de mond.

Voordelen van de Herbacool Tongschraper

De vorm van de Herbacool tongschraper is speciaal bestudeerd om de tong op een grondige en doelmatige wijze te reinigen.
Ook kinderen kunnen de Herbacool tongschraper gebruiken. De grootte en de vorm zijn ideaal voor een vlot en regelmatig gebruik.
De Herbacool tongschraper is gemaakt uit uiterst sterke kunststof en is bestand tegen hoge temperaturen (vaatwasbestendig), wat voor een mondreinigingsmiddel toch belangrijk is.

De Herbacool tongschraper bestaat in 6 verschillende kleuren, waardoor ieder zijn tongschraper goed herkent.


Graphiluxe | Nina Arens