NLFR
HAARKLEURING EN HAARVERZORGING > HERBATINT > Haarverzorging

HaarverzorgingNormaliserende shampoo

Normaliserende shampoo

CNK 2471-365

Zonder parabenen, met Aloë Vera voor alle haartypes en veelvuldig gebruik.

 • Zachte shampoo met Aloë Vera, rijk aan actieve bestanddelen.
 • Geeft het haar soepelheid en glans. Werkt bovendien zuiverend en regelt de talgklierafscheiding. Door zijn natuurlijke en niet-agressieve bestanddelen mag deze shampoo veelvuldig gebruikt worden.
 • Hij is geschikt voor alle haartypes en vooral aan te bevelen voor broos, droog, dof en gekleurd haar.


Crème royale - Ontwarrende balsem

Crème royale - Ontwarrende balsem

CNK 2471-373

Zonder parabenen, met Aloë Vera voor alle haartypes en veelvuldig gebruik.

 • Verzorgende balsem met Aloë Vera, rijk aan actieve bestanddelen.
 • Verhindert dat het haar gaat splitsen en beschermt droog, dof, beschadigd en gekleurd haar.
 • Revitaliseert het haar na de kleuring en bevordert het ontwarren van stug en sterk gekroesd haar.
 • Herstelt het natuurlijk evenwicht van het haar en maakt het zacht en glanzend.


Aloe Vera oplossing

Aloe Vera oplossing

CNK 2471-399

De Aloë Vera-oplossing beschermt het haar tegen irriterende stoffen en bevordert het activeren van het metabolisme van de hoofdhuid door het stimuleren en verstevigen van het haar aan de haarwortel. De actieve bestanddelen zijn nog actiever dankzij een optimale combinatie met tarweproteïnen, groot kaasjeskruid en brandnetel, die verzachtende, beschermende en hydraterende eigenschappen hebben. Daarnaast vormt de specifieke werking van de fytosterolen, vitamines, enzymen, oligo-elementen en aminozuren de ideale complementaire behandeling van de Kleurende Gel Herbatint met Aloë Vera.

Gebruik

Vóór de kleuring: De Oplossing gelijkmatig verstuiven over de volledige hoofdhuid. Niet spoelen en dan de Kleurende Gel Herbatint aanbrengen zoals gewoonlijk.

Vóór de Shampoo: De Oplossing gelijkmatig ver-stuiven over de volledige hoofdhuid en 5 minuten laten inwerken vóór het gebruik van de Normaliserende shampoo met Aloë Vera.

Styling: Voor een verzorgd kapsel of om het haar in vorm te brengen na de Normaliserende shampoo met Aloë Vera en na de Crème Royale met Aloë Vera: de Aloë Vera-Oplossing over het haar verdelen en drogen zoals gewoonlijk.


Shampoo Kamille

Shampoo Kamille

CNK 2674-448

Verlevendigt blond haar. Met plantenextracten - Zonder parabenen.

 • De shampoo met kamille van de Herbatint Lijn is het resultaat van een innoverende formule, speciaal bestudeerd voor blond haar.
 • De specifieke samenstelling heeft een verlevendigend effect op de schakeringen in blond haar, dankzij het extract van kamille, een plant bekend om haar verlichtende en verzachtende eigenschappen.
 • De shampoo reinigt het haar op zachte wijze met een natuurlijk blonderend effect en geeft schakeringen, glans en luminositeit aan het haar.


Blondeerlotion Kamille

Blondeerlotion Kamille

CNK 2674-455

Voor blond haar. Met plantenextracten - Zonder parabenen.

 • De lotion met kamille van de Herbatint Lijn heeft een verlichtend effect en geeft glans aan de schakeringen in blond haar dankzij het extract van kamille, een plant bekend om haar verlichtende en verzachtende eigenschappen.
 • Door de specifieke samenstelling op basis van plantenextracten kan men vanaf de eerste behandeling het haar verlichten zonder het te beschadigen. Het haar blijft zacht en glanzend.
 • Om een beter blonderend effect te bekomen is het aan te raden de Shampoo met Kamille van de Herbatint Lijn te gebruiken.


Lumineuze shampoo voor geverfd haar

Lumineuze shampoo voor geverfd haar

CNK 1029-974Super shampoo

Super shampoo

CNK 1663-244

Bezorgt het haar soepelheid en veerkracht. Ondersteunt het behoud van de kleuring.Graphiluxe | Nina Arens