Beauty blog

We werken milieubewust

Met veel concrete ecologische maatregelen dragen we bij aan het minimaliseren van onze impact op het milieu en het klimaat.

Phytal Crea, gespecialiseerde groothandel in natuurcosmetica, verzorgingsproducten en voedingssupplementen

Bij ons vind je een ruim assortiment van natuurcosmetica en voedingssupplementen. Al onze producten zijn vervaardigd op basis van natuurlijke en plantaardige bestanddelen, niet getest op dieren en van de hoogste kwaliteit.

Je vindt bij ons een uitgebreid gamma van natuurlijke haarkleurings- en haarverzorgingsproducten, huidverzorgingsproducten, bio make-up, luchtverfrissers en ook voedingssupplementen, steeds op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten en zorgvuldig uitgekozen omwille van hun hoogwaardige kwaliteit.

Zorgvuldig gekozen hoogwaardige leveranciers

Voor de aankoop van onze producten kiezen wij voor de meest waardevolle leveranciers gevestigd in verschillende Europese landen (Frankrijk, Italië en Spanje).

Een service op maat

Bovendien geniet je van een prima service. We bezorgen je graag alle nodige informatie en je kan met al je vragen bij ons terecht.

Koop online, of in jouw favoriete winkel

Je vindt onze producten in de apotheek, bio- en natuurwinkels, speciaalzaken voor producten op natuurlijke en plantaardige basis zoals bepaalde schoonheidsinstituten, parapharmacies, ..

We zijn er zeker van dat je snel tot onze grote groep tevreden klanten zal behoren.

Product added to wishlist
Product added to compare.